Veprimet juridike që duhen ndjekur kur dhuroni një pronë!

Nëse jeni pronar i një sendi të paluajtshëm, si truall, banesë apo i një ndërtese tjetër dhe dëshironi ta dhuroni atë tek një njeri i shtrenjtë për ju, ky veprim juridik duhet të kryhet sipas disa kushteve të caktuara. Kontrata e dhurimit do të bëhet me akt noterial dhe brenda tridhjetë ditëve nga nënshkrimi, duhet […]

Read more

Disa rregulla që duhet të ndiqni në banesën tuaj!

Sipas Feng Shui, ka disa rregulla të thjeshta që duhet të ndiqni, që energjia të rrjedhë në banesën tuaj. 🏮 Dyert dhe dritaret nuk duhet të jenë të bllokuara. Energjia duhet të rrjedhë, pa hasur pengesa në shtëpi, siç janë zhvendosja e objekteve, kutive dhe mobiljeve. 🏮 Dhomat duhet të jenë të rregullta( gjërat nëpër vende). 🏮 Shtëpia […]

Read more

Kreativiteti në dizajnimin e shtëpive është shije për këdo!

🏚 🇵🇹 Shtëpia e Gurit”, Portugali Shtëpia e gurit në Portugali është pronë private dhe e rrethuar. Sigurisht që kjo shtëpi na rikujton kohën kur njerëzit kanë jetuar në shpella. Nuk është e qartë se kush jeton aty, por një gjë është e sigurt: shtëpia ka vëmendjen e të gjithëve! 🏚🇲🇽 Shtëpia “Nautilus”, Meksikë Si një vepër e […]

Read more

Çmimet e referencës, Durrësi

Durrësi ka nje sasi të mirë apartamentesh në shitje. Kërkesat më të mëdha janë për sipërfaqe të vogla, apartamente 1+1. Kërkesa ka për të investuar, për të hapur një biznes, duke blerë troje apo objekte me vlerë. Emigrantët, çiftet e reja dhe të huajt janë blerësit më të mëdhenj. Çmimet e apartamenteve me qira në […]

Read more