fbpx
Doni të blini apo shisni shtëpi në Elbasan? Jepni apo merrni shtëpi me qira?

Doni të blini apo shisni shtëpi në Elbasan? Jepni apo merrni shtëpi me qira?

Irta & Sonila janë agjentet më të mira në qytet. Ato punojnë në zyrën DES Elbasan. Banorët janë shumë të kënaqur nga puna e tyre. Përkushtimi, respekti për klientin, studimi i kërkesës së tij, gjetja e shtëpisë së duhur dhe ndihmesa në çdo hap. Irta dhe Sonila janë vajza të edukuara, të zonjat, kompetente, shumë punëtore. […]

Lexo më shumë