DES Shkodër është Zyra e pronave të zinxhirit DES Real Estate

DES Shkodër është Zyra e pronave të zinxhirit DES Real Estate

DES Shkodër është Zyra e pronave të zinxhirit DES Real Estate për rrethin e Shkodrës e më gjerë.

💁🏼‍♀️ Konsulentet dhe agjentet e pronave
👉Antonela
👉Brisa

janë dy vajza të rralla.

Ato punojnë :
🙏me përkushtim
🤝 besnikëri
💪 pa u lodhur

për të plotësuar nevojat e klientëve të DES, sikurse dhe për të shitur e suportuar klientët e Abissnet, Partnerit Eksluziv të DES në Shkodër.

🌞 Klientët tanë na përcjellin vazhdimisht kënaqësinë e tyre për punën e kolegeve tona dhe rikthehen me dëshire atje.
🔥👩🏼‍🤝‍👩🏻Bravo Antonela dhe Brisa! Jemi krenare dhe të lumtur për ju!☺️
👉 Optimizmi, energjia, gëzimi dhe bërja e punës me dëshirë qofshin gjithmonë me ju🌟🌟
Share në mediat sociale
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter