DES Franchise

Doni të jeni pjesë e zinxhirit të zyrave DES Real Estate?

Doni të keni zyrë për ndërmjetësimin e shit-blerjes, qiradhënie-qiramarrje të pronave?

Avantazhet e një rrjeti zyrash të real estate që bashkëpunojmë e bashkëveprojnë është shumë i madh!
Një zyrë e vetme i ka shancet për sukses pothuaj 0!

DES Real Estate është Agjencia e Pronave që ka 9 zyra dhe operon në Tiranë, Elbasan, Shkodër, Lushnjë, Fier, Vlorë Lungomare, Himarë, Sarandë.

Apliko për të marrë licencë franchise DES tani!

📲 Telefono 0694035476
📩 Email: info@desrealestate.al
✍🏻 Aplikimet kanë filluar.😁