Për të gjithë adhuruesit e natyrës DES sugjeron Funarin

A je adhurues i natyrës dhe zbulimit të vendeve të reja? Ke plan për fundjavën?

Vizito FUNARIN!

Vetëm 20 km larg Elbasanit ndodhet kjo perlë turistike thuajse e panjohur e Shqipërisë. Krahina: 17 fshatra, rrethohet nga 7 male, përshkohet nga 3 përrenj: Zaranika, Kusha dhe Zalli i Korrës.

Funari është i pasur me pyje pishe dhe dushku e ka 4 liqene apo rezervuarë, 2 brenda fshatit dhe 2 të tjerë të fshehur pas maleve që e rrethojnë atë.
Rruga për të shkuar në Funar përshkon shumë fshatra.

Mund të shkosh me makine nga Elbasani, por dhe nga Tirana.