Gabimet që zakonisht blerësit e shtëpisë bëjnë:

#DES&Ju, Gabimet që zakonisht blerësit e shtëpisë bëjnë:
⭕️ Blerësit kanë besimin se çmimi i shtëpisë është i diskutueshëm! Jo gjithmonë është kështu😅!
⭕️ Blerësit shpërqendrohen nga detajet që bien në 👁 duke injoruar cilësitë aktuale të shtëpisë!
⭕️ Blerësit bëjnë ofertë të ulët💰, që refuzohet përgjithësisht nga shitësi!👎
⭕️ Blerësit kufizojnë kërkimin në një stil të caktuar shtëpie!
Kujdes🙏
👉 Shtëpia funksionon kur i përshtatet stilin tuaj të jetës!
⭕️ Blerësit nuk mund ta blejnë shtëpinë brenda ditës! Zgjedhja e duhur do kohën e vet!
⭕️ Blerësit harrojnë të fokusohen tek lokacioni!
👉👉 Vendndodhja, vendndodhja, vendndodhja📍🏡
Blini vendndodhjen⛳️ JO çmimin!
⭕️ Blerësit vlerësojnë më shumë ato që ndjejnë për shtëpinë që duan të blejnë dhe shpesh injorojnë detajet e rëndësishme të një shtëpie, siç janë:
👉 Gjendja e çatisë, sistemi i ngrohjes, furnizimi me ujë, investimi që duhet të bëjë pas blerjes etj.
⭕️ Blerësit nuk i vlerësojnë si duhet shtëpitë e mira, duke shpresuar se do të gjejnë diçka më të mirë!
👉 Kjo nuk funksionon kurrë!
⭕️ Blerësit nuk vlerësojnë potencialin e një shtëpie, por shpërqendrohen në diçka jomateriale siç janë muret e verdha e të ndritshme, një kuzhinë e dalëmode etj.
⭕️ Blerja e një shtëpie për të cilën hezitoni! Mos blini kurrë një shtëpi që nuk ju bind se duhet të jetë juaja! 🙏