fbpx

Projektet e rimodelimit që rritin vlerën në shitje të shtëpisë

Projektet e rimodelimi që rritin vlerën në shitje të shtëpisë 

1. Kuzhina 

Kuzhina është shumë ndikuese në vlerën e shitjes. Për të shpenzuar pak, përmirësoni kuzhinën ekzistuese me buxhete të vogla: ndryshoni  grupin e lavamanit, pjesët e shkarkimit të ujit, riparoni mobiljen, lyeni bukur muret dhe zëvendësoni elektroshtëpiaket  e lodhura dhe vendosni abaxhurë të mirë. 

2. Zmadhoni mjedisin e ndenjes 

Kjo ka pak kosto: duhet te prishësh mure, ta shtroni  me parket ose pllaka,duhet  mobiluar  etj. Njerëzit e pëlqejnë shumë ambjentin e ndenjes të bollshëm dhe ja vlen të shpenzoni pak për të marrë shumë!

 3. Pamja e jashtme e shtëpisë 

Është shumë i rëndësishëm impresioni i blerësit kur blen një pronë: për apartamentin ka rëndësi dera e jashtme, lyerja e murit,  shkallët e pallatit dhe  ndërtesa. Për shtëpi private, pamja e jashtme është tepër ndikuese: porta, rrethimi, kopshtet, lyerja e mureve të jashtme, pastërtia dhe rregulli. 

 

4. Përmirësimi i dhomës kryesore te gjumit  

Blerësi imagjinon veten se si do ndjehet në mjedisin e tij personal .  

Bëni freskimin, lyerjen,  dhe ndryshime që e përmirësojnë atë dukshëm. 

5. Banjot  

Blerësit i vënë shumë re banjot: Cilësinë e veshjeve të mureve, cilësine e pajisjeve, vendosjen e tyre, pastërtinë dhe dekorimin e tyre. 

Kujdes! Nuk shtojnë vlerë në çmimin e shitjes rimodelimi i:  

 

1 Dhomës së fëmijëve 

2. Pishinës 

3. Qilarit  të verës 

Mos i prishni investimet e kryera si: oxhaku, minipalestër, furrë druri jashtë etj. Ndodh që ju nuk u përdorni, e mendoni se duhet t’i prishni, sepse edhe bleresi nuk do i donte! Jo, ndodh që blerësi i do dhe i përdor!