Çfarë ju ndihmon ju Pronarëve që ta shisni shpejt dhe me çmim të mirë?

#DES&Pronarët
Doni të shisni shtëpinë?
Çfarë ju ndihmon ju Pronarëve që ta shisni shpejt dhe me çmim të mirë?
🟡 Para se të vijnë blerësit e mundshëm, ju duhet të hapni të gjitha dritaret, grilat, perdet dhe dyert e dhomave;
🟡 Ndizni dritat edhe në një ditë me diell;
Lini dritën dhe ajrin të rrjedhin!
🟡 A është shtëpia e mobiluar tepër? Largoni mobiljet e panevojshme!
🟡 Shtëpia duhet të jetë e pastruar!
🟡 Largoni fotot e pikturat familjare, trofetë, koleksionet e ndryshme.
🟡 Pastroni rrëmujat dhe organizoni dollapët!
🟡 Vendosni lule të freskëta nëpër shtëpi!
🟡 Nëse po shisni një shtëpi plazhi, sigurohu që të keni kondicionerët të vendosur e të ndezur në çdo dhomë!
🟡 Nëse po shisni një shtëpi në vend dëbore, ndizni oxhakun ose sobën dhe ngrohini dhomat!
🟡 Kur jetoni në shtëpi ndërsa po e shisni, nuk është e lehtë ta kesh të gatshme për vizitorët blerës, por është e rëndësishme që shtëpia të jetë gjithmonë në gjendje gatishmërie për vizitat e blerësve!
🟡 Mos i ndiqni vizitorët pas nëpër shtëpi!
🟡 Bëjini blerësin të ndjehet shumë mirë!
🟡 Sa më shumë që zgjat vizita, aq më i madh është shansi për të zhvilluar një atashim emocional me të!
🟡 Me përjashtim të përgjigjes së shkurtër dhe mirësjelljes, shitësit nuk duhet të bëjnë kurrë pyetje ose të japin informacione të pakërkuara!
🟡 Mos u përfshini në biseda të gjata, sepse jo vetëm që mund të ofendoni aksidentalisht blerësin, por mund të zbuloni padashje informacione konfidenciale.
🟡 Agjentët e DES, për të përmirësuar çmimin dhe shitjen e shpejtë, i ftojnë shitësit e pronave të marrin pjesë në marketing e saj, duke transformuar shtëpinë e tyre!
Share në mediat sociale
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter