fbpx
AGJENTET E DES REAL ESTATE DUKE KOMUNIKUAR ME KLIENTET

Pse zgjidhni agjentët e pronave DES për shitje-blerje të pronës suaj?

Pse zgjidhni agjentët e pronave DES për shitje-blerje të pronës suaj?

 1. Agjentët DES e trajtojnë çdo takim me klientët si një intervistë.

Ata janë profesionistë dhe të përgatitur, të sjellshëm e të përpiktë dhe vlerësojnë shumë detajet.

Jo të gjithë pronarët e shtëpive apo blerësit  kanë njohuri për industrinë e pronave në shitje, ata mund të mos dinë se çfarë t’ju pyesin dhe çfarë të kërkojnë. Por Agjentët DES e dinë se çfarë pyetjesh duhet të bëjnë dhe të marrin përgjigjet e tyre.

 2. Agjentët DES zhvillojnë marrëdhënie të hapura, zyrtare e personale me klientët e tyre.

Ka një arsye pse shumë njerëz zgjedhin të punojnë me miqtë dhe anëtarët e familjes që punojnë në industrinë e pronave të paluajtshme. Ata tashmë kanë ndërtuar një marrëdhënie me ta, besimi është tashmë aty.

Klientët tanë ndihen në duar të sigurta kur zgjedhin DES. Ata e dinë se agjentët DES gjithmonë do të veprojnë në interesin e tyre më të mirë, e jo vetëm për komisionin e tyre dhe  punojnë me durim e me ndershmëri me ta.

 3. Ne menaxhojmë  pritshmëritë e klientëve.

Ne duam të përmbushim dhe të tejkalojmë pritshmëritë e klientëve. Për këtë fillimisht ne mësojmë se çfarë ata realisht duan.

 A presin që ne ta shesim shtëpinë e tyre brenda javës?

 A presin që ajo të shitet për shumë më tepër se vlera e tregut?

 Agjentët tanë DES janë të suksesshëm dhe  ekspertë në menaxhimin e pritshmërive të klientëve që në fillim duke bërë pyetje dhe duke u shpjeguar klientëve se si është  realiteti i tregut në të vërtetë.

 4. Jemi të vendosur në lidhje me çmimet.

T’u tregosh klientëve prona në shitje që kanë çmim të krahasueshëm me pronën e tyre është hapi i parë për t’i ndihmuar ata të kuptojnë vlerën e vërtetë të pronës së tyre. Megjithatë, jo të gjithë klientët janë të gatshëm të besojnë të dhënat. Disa klientë këmbëngulin me kokëfortësi që shtëpitë e tyre vlejnë më shumë se çmimi i rekomanduar i listimit.

Në shitje:  Bashkëbisedimi për cmimin që mendon të vendosë klienti është shumë e rëndësishme, sepse çmimet mbi tregun bëjnë që prona të mos shitet.

Në blerje: Klientë të caktuar kërkojnë, me buxhet minimal një pronë të vendosur mirë, në godinë pothuaj të re dhe kate të preferuara. Agjentët DES u shpjegojnë se cili duhet te jetë buxheti në zonat e preferuara.

Pra, çmimi për shitje dhe buxheti për blerje është fillimi i mbarë për shitje apo blerje të suksesshme.

 Agjentët tanë DES janë të suksesshëm dhe  ekspertë në menaxhimin e pritshmërive të klientëve që në fillim duke bërë pyetje dhe duke u shpjeguar klientëve se si është  realiteti i tregut në të vërtetë.

 5. Qëndrojmë transparentë gjatë gjithë procesit të shitblerjes.

Ne në DES Real Estate dëshirojmë që klientët tanë të jenë të sigurtë se ne bëjmë gjithçka në fuqinë e mundësinë tonë për të shitur pronat e tyre apo gjetur për blerje pronën që ata pëlqejnë.

Agjentët DES janë transparentë për të gjitha punën dhe hapat që bëjnë,mësojnë përmes tyre reagimet e blerësve për pronën e tyre. Edhe kur lajmet janë të zymta-ose nuk ka asgjë pozitive për të treguar agjentët DES janë të sinqertë dhe i bisedojnë hapur me klientët.

 6. Ne nuk i shmangim bisedat e pakëndshme edhe pse nuk i dëshirojmë

Klientët  e vështirë që kundërshtojnë  gjatë gjithë kohës janë të zakonshëm dhe suksesi ynë varet nga aftësia për t’iu përgjigjur atyre në mënyra të përshtatshme. Çështjet që shmangen nuk zhduken, ato zakonisht përshkallëzohen.

Efektiviteti i agjentëve DES është maksimal kur pëlqehen si persona, por respektohen si profesionistë.

Klientët tanë duhet t’i besojnë gjykimit tonë dhe të dinë se ne kemi në zemër interesin e tyre më të mirë.