fbpx
Çmimi për shtëpi në shitje

Mbiçmimi për shtëpi në shitje!

Nëse keni nxjerrë një shtëpi në shitje dhe po mendoni që të vendosni një çmim shitje më të lartë nga ai që realisht shtëpia juaj vlen, KUJDES: 

Mbiçmimi i shtëpisë tuaj (qoftë edhe me një vlerë të vogël) është metoda më e mirë për të sabotuar procesin e shitjes. Agjentët e pronave, e dinë sa vlen realisht një pronë dhe nëse klientët e tyre do kërkojnë të blejnë pronën tuaj, ata do u thonë të vërtetën! 

Një pronë e vlerësuar drejt, tërheq më shumë vëmendje dhe do gjenerojë më shumë kërkesë. Prandaj, kur vlerësoni shtëpinë , aleati juaj më i mirë është një agjent pronash të DES. 

Agjentët e DES Real Estate, ju sigurojnë informacion të plotë dhe ju ndihmojnë të analizoni faktorë të pronës si vendodhja, viti i ndërtimit, investimet e bëra në të etj, duke ju ndihmuar që të përcaktoni një çmim të drejtë bazuar në tregun aktual dhe detajet që e bëjnë pronën tuaj tërheqëse për blerësit.

Na kontakto dhe agjentët tanë do ju suprtojnë gjatë gjithë procesit të shitjes së pronës tuaj!