Vendimi i ATP/ Kompensimi i pronave, 150 pronarë (Emrat)

Agjencia e Trajtimit të Pronave( ATP) ka shpallur listën e 150 pronarëve që do të kompensohen për këstet 2,3,4 dhe 5 me 148 milionë lekë të reja. Bëhet fjalë për ata që kanë kërkuar kompensim të shpejtë, gjatë viteve 2016-2019.

Lista: _Publikim kesti i radhes per vitin 2020 kompensim i vecante