fbpx

Si të aplikoni për ndarjen e pronës pas divorcit?

Askujt nuk i këshillojmë divorcin 💏, por kur ndodh, si të aplikoni për ndarjen e pronës pas divorcit📌📌. Bashkëshortët janë të shqetësuar për shumë çështje😇🤭 midis të cilave shumë rëndësi ka se si të aplikojnë për ndarjen e pronës🏡🚘💎🖼 pas divorcit. Në shumicën e rasteve është shumë e vështirë të pajtohen për ndarjen e saj. Nëse […]

Read more

Po mendoni për shtëpi jashtë Tiranës?

Shumë banorë të Tiranës janë të lodhur nga zhurmat, të merakosur për ndotjen, për mungesën e parqeve e gjelbërimit. Është më mirë një shtëpi në fshat, me tokë rretherrotull apo rezidencë brenda nje kompleksi banesash? Të mirat e një shtëpie në fshat afër Tiranës: ⚱️Qetësia e privatësia ⚱️Ajri i pastër ⚱️Peisazhi i bukur ⚱️ Mundësia për […]

Read more

Zhvillo pronë gjithmonë në një zonë që do të ketë rritje!

Për “gjuetarët” 🏹 e pronave, investitorët e zgjuar 🧗‍♂️🏵 që blejnë prona në zona me interes, ku pronave do tu rritet çmimi: “Zhvillo pronë gjithmonë në një zonë që do të ketë rritje”- kjo është këshilla e mjeshtërve të Real Estate. “Ndiq zhvillimet e pasurive të patundshme dhe ndërtimeve, ku, në cilën zonë e drejtim ato po zhvillohen […]

Read more

Dhoma e ditës është shumë e rëndësishme!

Aty qëndroni pjesën më të madhe të ditës. Sipas “Feng Shui” mos e teproni me orendi se nuk lejoni të kalojë energjia “chi”. 🔮 Dhomën e ditës dhe kuzhinën shndërrojeni në një hapësirë të përbashkët, pa mure që i ndajnë ato. Kalimi i energjisë “chi” është shumë më e lehtë në një hapësirë të vetme të […]

Read more