fbpx

A e dini se…

Mungesa e dijes dhe vëmendjes për llojet e enëve që përdorni për gatim janë jetike pë shëndetin tuaj e familjes. Për shkak të llojit të materialit, dëmtimeve nga përdorimi dhe lëndëve që lëshojnë në nxehtësi, shmangni këto lloje enësh gatimi: 🍳🥗 Enët e veshura me qeramikë : Ato mund të shtojnë një dozë toksine në ushqimin […]

Read more

Çmimi i duhur!

Si mund ta dini që çmimi që paguat për ta blerë shtëpinë apo pronën është i drejtë dhe i duhuri? Përgjigja: Nëse e shisni atë menjëherë dhe merrni minimalisht të njëjtat para që keni paguar!  

Read more

Himara si destinacion i rëndësishëm turistik!

Krahina e Himarës ka shtatë fshatra: Palasa, Dhërmiu, Vunoi, Qeparoi, Kudhësi, Piluri dhe Iliasi. Kjo njihet si Himara e vogël. Himara si krahinë shtrihet në jug-perëndim të Shqipërisë në anë të bregdetit Jon. Qyteti i Himarës është i vendosur në një gji të mrekullueshëm. Më poshtë do i referohemi vetëm qytetit të Himarës, kryeqendrës së […]

Read more

Legalizimet, 580 qytetarët që marrin lejet në rrethinat e Tiranës!

Agjencia e Kadastrës ka publikuar listën me 580 banorët që kanë ndërtuar pa leje në zonën rurale rreth Tiranës dhe që kanë gati lejet e legalizimit. Vetëdeklaruesit që kanë emrin në listë duhet të paraqiten pranë zyrave të Agjencisë së Kadastrës, Drejtoria Tirana Rurale (ish-komunat) me dokument identifikimi për tërheqjen e lejes së legalizimit. Përfituesit […]

Read more