fbpx

Stili skandinav i mobilimit !

Stili skandinav i mobilimit është jo thjesht një i tillë, por është stil jetese. Mjaft i vlerësuar për thjeshtësinë, komfortin dhe bukurinë, gjeni çfarë janë themelore për këtë stil mobilimi: 🌈 Thjeshtësia në linja dhe në forma. 🌈 Përdorimi i materialeve natyrore 🌈Ngjyra natyrale dhe tekstile të ngrohta 🌈Drita natyrale 🌈Oxhaku 🌈Modelet 🌈Bimët 🌈Veprat e artit 🌈Mobiljet […]

Read more
1500 qytetarë kanë gati lejet e legalizimit

1500 qytetarë kanë gati lejet e legalizimit

Janë 1500 qytetarë që kanë gati lejet e legalizimit në Berat, Fier, Lezhë, Kavajë, Shkodër, Tiranë dhe Pogradec. Agjencia e Kadastrës ka publikuar listën që do ta gjeni tek blog- u i www.desrealestate.al Ata duhet të tërheqin faturën e Taksës së Infrastrukturës për të bërë pagesën dhe më pas të marrin lejen e legalizimit në […]

Read more