fbpx

Çfarë ngjyrash përdorni në dhomat e fëmijëve?

#DES&Interiori, Çfarë ngjyrash përdorni në dhomat e fëmijëve? Ngjyra ka aftësinë të frymëzojë, emocionojë, qetësojë, shërojë, por dhe të trazojë. Kjo është veçanërisht e vërtetë për fëmijët, të cilët mund të jenë tepër të ndjeshëm ndaj ndikimit të ngjyrës. Ngjyra: Portokalli: Kjo ngjyrë e ngrohtë, miqësore e rinore është e shkëlqyeshme për fëmijët pasi thuhet […]

Read more

Agjencia Shtetërore e Kadastrës, fton të gjithë qytetarët në Zonat e Stimuluara që posedojnë:

#DES&Pronarët, Agjencia Shtetërore e Kadastrës, fton të gjithë qytetarët në Zonat e Stimuluara që posedojnë: apartamente njësi shërbimi vila në fshatrat turistikë të: Golemit Qerretit Lalëzit apo në zona të tjera të stimuluara, të dorëzojnë dokumentacionin përkatës me qëllim përfundimin e procedurave të legalizimit dhe të kalimit të pronësisë së truallit. Dokumentacioni i cili duhet […]

Read more

Prona luksoze ndryshon jashtëzakonisht shumë nga tregu në treg, sepse pasuritë e paluajtshme janë industri lokale.

#DES&Prona Prona luksoze ndryshon jashtëzakonisht shumë nga tregu në treg, sepse pasuritë e paluajtshme janë industri lokale. Në çdo treg, një klient “luksoz” përcakton tregun e tij. Çfarë është shumë e rëndësishme për të është luksi. Janë disa gjëra të përgjithshme për të cilat njerëzit me para kanë tendencë të kujdesen tepër: privatësia ekspozimi siguria […]

Read more

Shtëpia juaj nuk është vetëm një vend për të ngrënë dhe fjetur, por është “fortesa” juaj🏰!

#DES&Ju, Shtëpia juaj nuk është vetëm një vend për të ngrënë dhe fjetur, por është “fortesa” juaj🏰! Si e tillë, ajo duhet të ofrojë mjedis të shëndetshëm😊. Çfarë e bën një mjedis të shëndetshëm? 🏮 Siguria Sa më e sigurt të jetë një shtëpi, aq më e sigurt është të jetosh në të💪. Instalimi i […]

Read more