fbpx
DES është rritur me shpejtësi dhe konkuron fort me operatorët e industrisë.

Investimi në një mjedis të personalizuar, që i përshtatet çdo anëtari të ekipit tonë dhe trajtimi i çdo anëtari si pjestar i familjes DES e ka bërë DES Real Estate shumë të suksesshme👍.

#DES&Punonjësit Investimi në një mjedis të personalizuar, që i përshtatet çdo anëtari të ekipit tonë dhe trajtimi i çdo anëtari si pjestar i familjes DES e ka bërë DES Real Estate shumë të suksesshme👍. Edhe pse ka vetëm 2 vjet në treg, DES është rritur me shpejtësi dhe konkuron fort me operatorët e industrisë. 😊 Anëtarët […]

Read more

Shtëpia sa është një ndjenjë po aq është dhe çati mbi kokën tuaj, kështu që ju mund të krijoni ambjentin që duhet kur doni ta shisni.

#DES&Shitësit Shtëpia sa është një ndjenjë po aq është dhe çati mbi kokën tuaj, kështu që ju mund të krijoni ambjentin që duhet kur doni ta shisni. 📍Bëni riparimet e nevojshme 📍 Bëni lyerjet e mureve 📍Largoni mobiljet dhe tapetet e dëmtuara 📍Kujdesuni për mjedisin e jashtëm Pas kujdesit më lart, jeni gati ta nxirrni në […]

Read more