fbpx
2021

Dhurojuni familjarëve tuaj një shtëpi të ngrohtë për festa!

Dhurojuni familjarëve tuaj një shtëpi të ngrohtë për festa! I nderuar bashkëpunëtor! Ju urojmë nga zemra gëzuar festat! Paçit shëndet, mbarësi, gëzim e begati! Ne që punojmë në DES Real Estate jemi mëse të lumtur që ju kemi shërbyer. Jemi të gatshëm që për çdo shitje ose blerje prone, dhënie ose marrje me qira si […]

Read more
Malet janë pasuri e gjithë njerëzimit!

Malet janë pasuri e gjithë njerëzimit!

#DES&Mjedisi Malet janë pasuri të gjithë njerëzimit! – Janë shtëpia e 15% të popullsisë së botës. – Strehojnë 1/2 e pikave të nxehta të biodiversitetit në botë. – Sigurojnë ujë të ëmbël për 1/2 e njerëzimit. – Topografia e diferencuar: lartësia, pjerrësia, ekspozimi mundësojnë zhvillimin e hortikulturës, llojet e bagëtisë dhe specieve pyjore. – Rreth […]

Read more
Bankat po mbështesin me kredi për blerje pronash të paluajtshme vetëm individët

Bankat po mbështesin me kredi për blerje pronash të paluajtshme vetëm individët!

#DES&Ju Bankat po mbështesin me kredi për blerje pronash të paluajtshme vetëm individët! Për individët që duan të marrin kredi, norma e interesit në muajin tetor për hua për shtëpi në lekë ishte rreth 3.41%, më e ulta ndonjëherë. Nëse merr një hua hipotekore në euro, interesi vjetor është rreth 2.76%. Shumë Individë në këtë […]

Read more