fbpx

5 Aftësi të domosdoshme për një agjent të zotë pronash!

Tregu i pasurive të paluajtshme është konkurrues. Si agjent, ju jeni përballë profesionistëve të tjerë të panumërt, të cilët po përpiqen të fitojnë marrëveshjen më të mirë për klientët e tyre. Të paturit thjesht një licensë kualifikimi për këtë punë nuk do tua lehtësojë punën. Aftësitë e renditura më poshtë janë baza e atyre që […]

Read more
Këshilla mbi investimin në prona të patundshme

Doni të investoni paratë në prona të patundshme?

Investimi në tregun e pronave të patundshme është padyshim një nga format me përfitueshmëri më të lartë të investimit, megjithatë, nëse jeni fillestar në këtë fushë do të përballeni edhe me disa risqe të larta. Për këtë arsye, kemi përgatitur për ju një listë me disa këshilla të thjeshta dhe praktike që ju përgatisin për […]

Read more