fbpx
AGJENTET E DES REAL ESTATE DUKE KOMUNIKUAR ME KLIENTET

Pse zgjidhni agjentët e pronave DES për shitje-blerje të pronës suaj?

Pse zgjidhni agjentët e pronave DES për shitje-blerje të pronës suaj?  1. Agjentët DES e trajtojnë çdo takim me klientët si një intervistë. Ata janë profesionistë dhe të përgatitur, të sjellshëm e të përpiktë dhe vlerësojnë shumë detajet. Jo të gjithë pronarët e shtëpive apo blerësit  kanë njohuri për industrinë e pronave në shitje, ata […]

Read more
Çmimi për shtëpi në shitje

Mbiçmimi për shtëpi në shitje!

Nëse keni nxjerrë një shtëpi në shitje dhe po mendoni që të vendosni një çmim shitje më të lartë nga ai që realisht shtëpia juaj vlen, KUJDES:  Mbiçmimi i shtëpisë tuaj (qoftë edhe me një vlerë të vogël) është metoda më e mirë për të sabotuar procesin e shitjes. Agjentët e pronave, e dinë sa […]

Read more