fbpx

Blerja e shtëpisë me kredi!

A doni të blini shtëpi me kredi bankare? Së pari gjeni shtëpine që mendoni se do blini dhe përcaktoni shumën e parave që do ti kërkoni bankës. Si rregull banka ofron kredi hipotekore për blerje shtëpie deri 70% të vlerës së shtëpisë. Duhet ta siguroni vetë pjesën tjetër të parave. Banka ju jep kredi për […]

Read more

Trendi i çmimit të pronave në Tiranë është vetëm në rritje!

A e dini se trendi i çmimit të shitjes së banesave në Tiranë është veç në rritje? Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë: shkollimi, biznesi dhe investitorët, shërbimet, institucionet shtetërore, janë në Tiranë. Mundësitë e punësimit, jeta e pasur sociale kanë bërë që të ketë kërkesë të rritur për blerje banesash. Çmimet prej disa […]

Read more

Shitja e pronës!

Doni të shisni pronën, por blerësi është në pamundësi të paguajë në mënyrë të menjëhershme çmimin e pronës? Ka një zgjidhje! Ju mund t’i propozoni atij që shitja të realizohet me rezervë pronësie. Në këtë rast, çmimi i shitjes do të paguhet nga blerësi me këste, sipas një kalendari pagesash që duhet të përcaktohet qartë […]

Read more