fbpx

5 Mite mbi shitjen e shtëpisë!

Gjeni 5 mitet që shitësit e shtëpive kanë ngritur dhe që rezultojëe krejt të gabuara: 1.Kam nevojë ta ribëj kuzhinën dhe banjon para se ta shes. E vërteta: Investimi që do bësh nuk do të të kthehet nga shitja. Rinovime të vogla do të bëjnë që ta shesësh shtëpinë me një vlerë më të lartë. 2. […]

Read more