fbpx

Panelet diellore dhe toka e duhur!

Des Real Estate ka nxjerrë në shitje 20 ha kullotë në Lagunën e Divjakës si dhe 7-10 ha tokë arë në fshatrat e Lushnjës. Ka pasur interesim shumë të madh nga investitorët në fushën e paneleve diellore.  Ata kërkojnë sipërfaqe toke të mëdha për vendosjen e paneleve në zona me diell dhe Lushnja duket se […]

Read more

Doni të listoni shtëpinë tuaj në Airbnb?

🤝Nëse jeni një pronar shtëpie që pëlqen të takojë njerëz të rinj nga e gjithë bota dhe të fitoni të ardhura shtesë, atëherë bëhuni mikpritës duke listuar pronën tuaj me qira afatshkurtër në Airbnb.   1. Përshtypja e parë 📸   Merrni disa pamje të mrekullueshme të vendit tuaj për ta bërë pronën tuaj të […]

Read more

E bukura Shqiperi – Saranda!

Previous Next 🏖Është verë e bukur e kohë fantastike për pushime në det! 📸Shijoni fotot nga Saranda, Perla e Jugut dhe rrethinat e saj të bëra nga Polakja Kama!  🤩Ka kaq shumë bukuri për të shijuar e parë në këtë qytet.

Read more