fbpx
Kuzhine e "hapur" apo kuzhine me dollape?

Kuzhinë e “hapur” apo kuzhinë me dollape?

Ka jo pak familje që po preferojnë jo mobiljet tradicionale të kuzhinës me dollape të mbyllur, por rafte të larta të hapura. Cilat janë avantazhet e kuzhinave me rafte të hapura? Ata kanë më shumë kapacitet ruajtjeje.Me shumë rafte ne mur, nga dyshemeja deri në tavan  ruajne  dhjetëra përbërës, libra gatimi, ushqime të lehta, tenxhere, […]

Read more
regjistrimi i prones ne fshatrat dhermi, lukove, vuno

Shpallen pronat e regjistruara në Vuno, Lukovë dhe Dhërmi.

📣Shpallen pronat e regjistruara në Vuno, Lukovë dhe Dhërmi. ✍️Procesi i Regjistrimit fillestar të pronave në Vuno, Dhërmi dhe Lukovë është afishuar në datën 5 Dhjetor 2022 dhe përfundon në datën 20 Janar 2023. ⏳Qytetarët e këtyre fshatrave kanë afat 45 dite (pra deri në 20 Janar) për t’i shqyrtuar dhe shprehur ankesat e tyre. […]

Read more