fbpx
apartament i ri i sapo rimodeluar

Po rimodeloni shtepine e re?

🏘 Sapo keni blerë shtëpi? Mendoni të bëni rimodelim e përmirësime?

🚩Jo! Jetoni në shtëpinë e sapoblerë për 6-12 muaj dhe shikoni si funksionon. Ju do të habiteni se si perspektiva dhe prioritetet tuaja ndryshojnë sapo të vendoseni.

Nuk flasim për ndriçimin apo riparimet e domosdoshme, por rimodelimin, zgjerime dhe projekte përmirësimi!

👇Ja arsyet:

1. Jetoni në shtëpi, përpara se të bëni ndryshime.

Eshtë e vështirë të dini saktësisht se si do ta përdorni shtëpinë e sapoblerë, çfarë do të funksionojë për ju dhe çfarë jo.

2. Pasi keni blerë shtëpinë, ju meritoni një pushim.

Blerja e një shtëpie është një ndryshim i madh në jetën tuaj dhe një “tronditje” për financat e familjes. Rinovimi i shtëpisë eshte një tjetër projekt i madh dhe stresues, me vendimet që duhen marrë dhe kontraktorët me të cilët duhet të merresh.

3. Ju duhet kohë për të planifikuar!

Çdo rinovim, sado i vogël qoftë, duhet të projektohet me kujdes. Kjo do të thotë të flisni me arkitektë, kontraktorë ose projektues të shumtë për të marrë mendimin e tyre mbi idetë dhe opsionet tuaja – një proces që kërkon kohë.

Një orë me një kontraktor të kualifikuar mund të zbulojë mundësitë aty ku nuk i prisnit.