DES Real Estate do të hapi zyrë në Prishtinë!

DES Real Estate do të hapi zyrë në Prishtinë. Të interesuarit për të punuar në zyrën e pronave DES në Prishtinë si dhe sipërrmarës të besueshëm( të bëhen broker) të na shkruajnë: info@desrealestate.al