fbpx

Projektet e rimodelimit që rritin vlerën në shitje të shtëpisë

Projektet e rimodelimi që rritin vlerën në shitje të shtëpisë  1. Kuzhina  Kuzhina është shumë ndikuese në vlerën e shitjes. Për të shpenzuar pak, përmirësoni kuzhinën ekzistuese me buxhete të vogla: ndryshoni  grupin e lavamanit, pjesët e shkarkimit të ujit, riparoni mobiljen, lyeni bukur muret dhe zëvendësoni elektroshtëpiaket  e lodhura dhe vendosni abaxhurë të mirë.  […]

Lexo më shumë