fbpx

Projektet e rimodelimit që rritin vlerën në shitje të shtëpisë

Projektet e rimodelimi që rritin vlerën në shitje të shtëpisë Kuzhina Kuzhina është shumë ndikuese në vlerën e shitjes. Për të shpenzuar pak, përmirësoni kuzhinën ekzistuese me buxhete të vogla: ndryshoni  grupin e lavamanit, pjesët e shkarkimit të ujit, riparoni mobiljen, lyeni bukur muret dhe zëvendësoni elektroshtëpiaket  e lodhura dhe vendosni abaxhurë të mirë. Zmadhoni […]

Read more

DES Sarandë ju mirëpret!

Previous Next Sapo u hap zyra e re DES Real Estate në Sarandë! Vizitoni zyrën tek Rruga “Onhezmi”, përballë FI Bank! E hënë – E shtunë: 09:00-18:00. Dëshironi të jepni apo të merrni me qira, të shisni apo të blini në Sarandë? Kontaktoni agjentin DES në Sarandë: +355 69 204 5103 arsjola.zhupa@desrealestate.al

Read more