Dizajni Nordik në mobilimin e banesave është jashtëzakonisht konfort, relaksues dhe i pëlqyeshëm në gjithë botën.

 

 

 

#DES&Ju
Dizajni Nordik në mobilimin e banesave është jashtëzakonisht konfort, relaksues dhe i pëlqyeshëm në gjithë botën.
Miq të dashur të DES!
Shijoni disa foto nga eventi vjetor i 3-5 shtatorit në Copenhagen “3 ditët e dizajnit 2020”, ku u shfaqën trendet më të reja të këtij stili unik.
#DESRealEstate #Banesa #Dizajn #StiliNordik #Shtëpia
#Mobilim #PronaTëPatundshme
#JetoBukur #Konfort
#KërkoShtëpinëEËndrrave
www.desrealestate.al

Share në mediat sociale
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter