fbpx
agjenti i suksesshem des real eestat

Një agjent i suksesshëm në DES Real Estate!

Cfarë e bën një agjent të suksesshëm në DES Real Estate?

Integriteti, Aftësitë dhe Informacioni!

Integriteti

Marrja seriozisht e përgjegjësive dhe shërbimi me besnikëri e ndershmëri klientëve të tyre. Integritetit është parakusht kritik që nuk mund të mësohet.

 Informacioni është baza ku mbështeten  agjentët tanë për të marrë vendime dhe rekomandime të duhura dhe inteligjente për klientët e tyre.

 Aftësitë janë mënyra se si ata bashkojnë gjithçka për të arritur më shumë me lehtësi e besim.

 Një agjent DES me integritet të lartë, aftësi  dhe bagazh të thellë njohurish është i pandalshëm.

Lidhuni me agjentët DES Real Estate kudo: Tiranë (Isa Boletini, Blloku, Pallati me Shigjeta, Petro Nini etj.) Shkodër, Elbasan, Vlorë, Himarë, Sarandë.

Kërko Zyrat DES në Fb e Instagram kudo.