fbpx
regjistrimi i prones ne fshatrat dhermi, lukove, vuno

Shpallen pronat e regjistruara në Vuno, Lukovë dhe Dhërmi.

📣Shpallen pronat e regjistruara në Vuno, Lukovë dhe Dhërmi.

✍️Procesi i Regjistrimit fillestar të pronave në Vuno, Dhërmi dhe Lukovë është afishuar në datën 5 Dhjetor 2022 dhe përfundon në datën 20 Janar 2023.

⏳Qytetarët e këtyre fshatrave kanë afat 45 dite (pra deri në 20 Janar) për t’i shqyrtuar dhe shprehur ankesat e tyre. Pas këtij afati, këto pasuri do të pajisen me certifikatë pronësie.

📍Për Blloqet Vuno-2, Dhërmi-3 dhe Lukovë-2, janë gjithsej 233- pasuri toka bujqësore të përfituara me ligjin 7501, banesa dhe objekte shërbimi, ndërtime para 1991, prona të tjera të verifikuara si rezultat i zbatimit të procesit të kthimit dhe kompensimit të pronave, si edhe prona shtetërore dhe bashkiake.