fbpx
Të gjithë jemi kuriozë se si jetojnë të pasurit dhe si është shtëpia e tyre.

Të gjithë jemi kuriozë se si jetojnë të pasurit dhe si është shtëpia e tyre.

#DES&Shtëpia
. Po ju sjellim shtëpinë e Warren Buffet, miliarderi i famshëm amerikan, që jeton në Omaha, Nebraska në një shtëpi tepër modeste për pasurinë dhe mundësitë që ka:
👉 Shtëpia është ndërtuar në vitin 1921;
👉 Buffet e bleu atë në vitin 1958 për 31,500$;
👉 Shtëpia e Buffett ka 5 dhoma gjumi dhe 2.5 banjo.
👉 Buffet ka thënë se shtëpia e tij ishte “investimi i tretë më i mirë që ai ka bërë ndonjëherë”;
👉 Shtëpia e Buffett ka taksë prone prej 13. 859$/vit.
👉 Kur u pyet pse nuk kishte interes të lëvizte në një rezidencë më joshëse, ai tha, “Unë jam i lumtur atje! Do të lëvizja nëse do të mendoja se do të isha më i lumtur diku tjetër!”.
www.desrealestate.al