Të gjithë ne që punojmë në DES, agjentët, brokerat, menaxherët, i gjithë ekipi vlerësojmë si gjënë më të shtrenjtë në punën tonë: Marrëdhënien me Klientin! Ne jemi shumë të ndërgjegjshëm që jemi në një biznes të bazuar në marrëdhënie!

#DES&Ju
Të gjithë ne që punojmë në DES, agjentët, brokerat, menaxherët, i gjithë ekipi vlerësojmë si gjënë më të shtrenjtë në punën tonë:
Marrëdhënien me Klientin! Ne jemi shumë të ndërgjegjshëm që jemi në një biznes të bazuar në marrëdhënie!
🌕 Jo të gjithë ne njerëzit jemi njësoj dhe për këtë bota është më e bukur!
Sipas studimeve të fundit klientët që janë “më të vështirë”:
👉I pëlqen të kontrollojë çdo gjë dhe ka pak ose aspak durim ” të flasi për gjëra të vogla”.
👉Flet duke ikur e nuk tregon interes për argumentat e tua logjike.
👉Është person i rezervuar që nuk i përgjigjet pyetjeve të drejtpërdrejta.
👉Analizon gjithçka dhe nuk merr dot një vendim.
Ne punojmë me përkushtim, vëmendje, kujdes dhe respekt të thellë me çdo shitës e blerës prone.
Ne nuk i trajtojmë klientët tanë ashtu si duam të na trajtojnë ne, por ne sillemi me ta ashtu si dëshirojnë klientët tanë të trajtohen!
#DESRealEstate #AgjenciImobilare
#Klienti #Shitës #Blerës #Prona
#TePaluajtshme #MarrdhenieMeKlientin
#Biznes #CostumerCare #DESSmartAgency
#KërkoShtëpinëEËndrrave
www.desrealestate.al

Share në mediat sociale
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter