fbpx

Trendi i çmimit të pronave në Tiranë është veç në rritje!

A e dini se trendi i çmimit të shitjes së banesave në Tiranë është veç në rritje?

Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë: shkollimi, biznesi dhe investitorët, shërbimet, institucionet shtetërore, janë në Tiranë. Mundësitë e punësimit, jeta e pasur sociale kanë bërë që të ketë kërkesë të rritur për blerje banesash. Çmimet prej disa vitesh janë veç në rritje.

Brenda Unazës së Tiranës çmimet kanë shkuar nga 1100 – 1600 €/m², kurse në zonat jashtë Unazës, rreth Tiranës variojnë nga 800-1300 €/m².

Banesat luksoze kanë çmimet akoma më të larta që shkojnë nga 1800 – 4000 €/m².