fbpx

Lidhu me DES Real Estate për çdo interes që keni për pronat!

#DES&Ju Lidhu me DES Real Estate për çdo interes që keni për pronat! Na shkruani në “messenger” në www.desrealestate.al nga celulari apo kompjuteri juaj! Ne qëndrojmë në gatishmëri për të mbajtur kontaktet me klientët tanë dhe për tju shërbyer pa u lodhur deri në zgjidhje! & Shkruaj në whats up ose telefono 0694035476

Read more

#A e dini se… LIN është fshati i vendosur në një gadishull të vogël të Liqenit të Ohrit, 22 km nga Pogradeci.

#A e dini se… LIN është fshati i vendosur në një gadishull të vogël të Liqenit të Ohrit, 22 km nga Pogradeci. Fshati ka rreth 100 shtëpi, por pak shtëpi tipike me gurë kanë shpëtuar dhe pronat këtu i ngjajnë shtëpive të reja të qyteteve tona. Fshati që mbart histori dhe që është i vendosur […]

Read more

U miratua “Ligji për përfundimin e proceseve kalimtare të pronësisë” ( Ligji Mr. 20/2020) ligj i debatuar, por dhe i mirëpritur.

#DES&Pronaret U miratua “Ligji për përfundimin e proceseve kalimtare të pronësisë” ( Ligji Mr. 20/2020) ligj i debatuar, por dhe i mirëpritur. Ai krijon bazen ligjore për zgjidhjen e problemeve të pazgjidhura shumëvjeçare. Cilat janë qëllimet e këtij ligji: Regjistrimin e titujve të pronësisë për pronësinë mbi tokën bujqësore, të miratuara përpara hyrjes në fuqi […]

Read more