fbpx

#A e dini se… LIN është fshati i vendosur në një gadishull të vogël të Liqenit të Ohrit, 22 km nga Pogradeci.

#A e dini se… LIN është fshati i vendosur në një gadishull të vogël të Liqenit të Ohrit, 22 km nga Pogradeci. Fshati ka rreth 100 shtëpi, por pak shtëpi tipike me gurë kanë shpëtuar dhe pronat këtu i ngjajnë shtëpive të reja të qyteteve tona. Fshati që mbart histori dhe që është i vendosur […]

Lexo më shumë

U miratua “Ligji për përfundimin e proceseve kalimtare të pronësisë” ( Ligji Mr. 20/2020) ligj i debatuar, por dhe i mirëpritur.

#DES&Pronaret U miratua “Ligji për përfundimin e proceseve kalimtare të pronësisë” ( Ligji Mr. 20/2020) ligj i debatuar, por dhe i mirëpritur. Ai krijon bazen ligjore për zgjidhjen e problemeve të pazgjidhura shumëvjeçare. Cilat janë qëllimet e këtij ligji: Regjistrimin e titujve të pronësisë për pronësinë mbi tokën bujqësore, të miratuara përpara hyrjes në fuqi […]

Lexo më shumë