fbpx

Për të gjithë adhuruesit e natyrës DES sugjeron Funarin

A je adhurues i natyrës dhe zbulimit të vendeve të reja? Ke plan për fundjavën? Vizito FUNARIN! Vetëm 20 km larg Elbasanit ndodhet kjo perlë turistike thuajse e panjohur e Shqipërisë. Krahina: 17 fshatra, rrethohet nga 7 male, përshkohet nga 3 përrenj: Zaranika, Kusha dhe Zalli i Korrës. Funari është i pasur me pyje pishe […]

Read more

DES Franchise

Doni të jeni pjesë e zinxhirit të zyrave DES Real Estate? Doni të keni zyrë për ndërmjetësimin e shit-blerjes, qiradhënie-qiramarrje të pronave? Avantazhet e një rrjeti zyrash të real estate që bashkëpunojmë e bashkëveprojnë është shumë i madh! Një zyrë e vetme i ka shancet për sukses pothuaj 0! DES Real Estate është Agjencia e […]

Read more

Ligji i fitimit të pronës me “Parashkrim fitues”

Një klient i DES na shkruan: “Në çfarë rastesh të çështjeve të pronësisë përdoret Ligji i fitimit të pronës me “Parashkrim fitues”? Eksperti i DES: Nëse personi e ka fituar pronën me ligjin 7501, por për më shumë se 20 vjet nuk është interesuar për këtë pronë, por dikush tjetër e ka përdorur, e ka […]

Read more

E bukura Shqipëri! 

E bukura Shqipëri! Kepi i Rodonit është një rrip toke në formë gadishulli që futet në brendësi të detit Adriatik. Është kepi më i madh në vendin tonë. Paralel me bregun e tij shtrihen kodra argjilore, ndërsa një pjesë e tyre mbulohen nga pyje të vogla. Këtu ndodhet Kalaja e Rodonit e cila u ndërtua […]

Read more