fbpx

Kanioni i Holtës!

Një nga perlat dhe bukuritë natyrore në zonën e Gramshit është dhe lumi Holta me kanionet e tij të mrekullueshëm, që e nis shtrirjen e tij nga fshati Bardhan, deri në fshatin Kobash, me gjatësi rreth 3 km, ndërsa shpatet e luginës ngjiten lart deri në 100 – 150 m dhe me thellësi të ujit […]

Read more

Shtëpia dhe ndriçimi!

Shtëpia dhe ndriçimi! Nëse e ke gjetur shtëpinë e ëndrrave, kujdesu që çdo detaj i saj të jetë perfekt pasi çdo investim që bëni rrit vlerën e saj, duke ju mundësuar që në të ardhmen ta shisni më shpejt dhe më shtrenjtë. Një element shumë i rëndësishëm që ndikon në komoditetin e shtëpisë tuaj është […]

Read more

Shmang këto 7 gabime në shitjen e shtëpisë!

7 gabimet që zakonisht shitësit bëjnë: Të shmangësh riparimet para se ta shesësh shtëpinë! Nëse shmangni riparimet e shtëpisë, e bëni atë më pak interesante për blerësit. Në vizitën në pronë, blerësit i konstatojnë dhe kërkojnë të ulin çmimin për shkakun e tyre. Të mos punosh me një agjent pronash! Listimi i shtëpisë në një […]

Read more