fbpx
apartament i ri i sapo rimodeluar

Po rimodeloni shtepine e re?

🏘 Sapo keni blerë shtëpi? Mendoni të bëni rimodelim e përmirësime? 🚩Jo! Jetoni në shtëpinë e sapoblerë për 6-12 muaj dhe shikoni si funksionon. Ju do të habiteni se si perspektiva dhe prioritetet tuaja ndryshojnë sapo të vendoseni. Nuk flasim për ndriçimin apo riparimet e domosdoshme, por rimodelimin, zgjerime dhe projekte përmirësimi! 👇Ja arsyet: 1. […]

Read more

Blerësit dhe agjentët e pronave!

⏳Blerësi kërkon kohën dhe vëmendjen e një agjenti pronash me qëllime të mira. Të kërkosh një shtëpi dhe të angazhosh një agjent imobiliar sot është shumë e lehtë: kliko, dërgo mesazhe ose email tek agjenti dhe merr vëmendjen e tij/saj menjëherë. 🤔Por a do të thotë kjo se blerësi është aktiv dhe serioz, i gatshëm […]

Read more

Kuzhinat Outdoor!

Kuzhinat outdoor ose kuzhinat e jashtme të shtëpisë private janë kuzhina të dedikuara për ngrënien jashtë. Janë shumë të përdorshme dhe praktike në shtëpi të dytë në fshat, plazh apo në mal. Ato bëjnë që familja të hajë vaktet jashtë dhe shërbimi i gatimit edhe servirjes është më i lehtë dhe mjaft praktik. Gjithashtu fëmijët […]

Read more

Doni të blini banesë në ndërtim të ri?

Një banesë të re mund ta gjeni vetëm tek projektet dhe ndërtimet e reja që i shesin agjencitë e pronave me çmime edhe më të mira se vetë ndërtuesit ndonjëherë.   Kini parasysh se:   1. Nëse jeni të interesuar të blini banesë në ndërtim të ri , punoni me agjentin tuaj DES për t’u […]

Read more