Jetoni në shtëpi me mure të lyer me ngjyra të ërrëta? Boja indigo, gri metali dhe e zeza janë bërë shumë popullore. Nëse jeni tunduar nga eleganca dhe dramaciteti i tyre, ato e kanë bërë dhomën tuaj të duket e mbyllur duke ju dhënë ndjenjën e izolimit.

#DES&Shtëpia
Jetoni në shtëpi me mure të lyer me ngjyra të ërrëta?
Boja indigo, gri metali dhe e zeza janë bërë shumë popullore.
Nëse jeni tunduar nga eleganca dhe dramaciteti i tyre, ato e kanë bërë dhomën tuaj të duket e mbyllur duke ju dhënë ndjenjën e izolimit.
Ju mund të bëni disa përmirësime të rëndësishme:
💡Muret me ngjyra të errëta kanë nevojë për ndriçim të mirë.
Ndriçimi i mirë është esencial për të zbuluar kompleksitetin e tonaliteteve të ngjyrave të thella. Burime të shumta drite ju lejojnë të kontrolloni ambjentin dhe drejtimin e dritës.
Kombinoni ndriçimin nga lart e nga poshtë dhe mos lejoni që tavani të zhytet në errësirë.
Me ndriçimin e kombinuar krijohen kontraste tepër të pasura.
👍 Muret e errëta duhet të jenë me: ngjyra të arit, të drurit natyral, të metaleve me reflex, të të gjelbrës.
Muret e errëta marrin jetë kur pedoren me hije të tilla si uji dhe metali i zbehtë, gri argjendi, gështenjë, mustardë, rozë e errët dhe e verdhë kungulli. Kurrë nuk gaboni me të bardhën.
👉 Mos harroni se një dhomë me shumë mobilje duket shumë keq. Largoni mobiljet jo thelbësore. Mobilimi të jetë sa më i lehtë.
#DESRealEstate #AgjenciImobilare #TePaluajtshme #Prona #Shtepia #Apartamente #Vila #Toka #Home #Interior #MuretEErrta #Ndriçim #JetoBukur
#KërkoShtëpinëeËndrrave
www.desrealestate.al

Share në mediat sociale
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter