master

Kontakto Agjentin

Pranoj kushtet dhe termat*
Loading...

Pronat nga master

SHITET APARTAMENT 1+1 NË SARANDË

Rruga Joninet, Sarande

Shfaq Detajet

Përshkrimi

Shitet apartament 1+1 te rruga Jonianët në Sarandë. Sipërfaqja totale është 131.7…

Çmimi 132,590 EUR
Shfaq Detajet

SHITET APARTAMENT 1+1 NË SARANDË

Rruga Jonianet, Sarandë

Shfaq Detajet

Përshkrimi

Shitet apartament 1+1 me pamje nga deti, rruga Jonianët në Sarandë. Sipërfaqja…

Çmimi 198,312 EUR
Shfaq Detajet